Buitenaards wezen tussen mensen van planeet aarde

Ik geef het toe. Ik ben een rare kerel. Voor anderen dan toch. Want eigenlijk zijn voor mij al die anderen raar en ik normaal.

males-391346_640

Autistische stoornis
Tegenwoordig heb ik, na een strijd van bijna zevenenveertig jaren, iets of wat leren leven met mijn autismespectrumstoornis. Ik ben er ondertussen achter dat de sleutel zit in het aanvaarden ervan en niet het vechten tegen. Deze strijd kan je gewoon niet winnen.

Het monster had eindelijk een gezicht
Negenenveertig lange jaren van onmacht, wantrouwen, onbegrip. Het is pas sinds het krijgen van het stempeltje Asperger, nu vijftien jaren geleden, dat ik stap voor stap meer grip op mijn leven ben beginnen krijgen. Het monster had eindelijk een gezicht. Ik was niet raar, ik had een rare stoornis.

Opgroeien met dit beest in mijn hoofd
Helaas, opgroeien met dit beest in mijn hoofd zonder dat het geweten was heeft schade aangericht. Zware schade.
Een kindertijd vol pesterijen, straffen die ik niet begreep, eindeloze ruzies… Maar vooral het gevoel dat ik een buitenaards wezen was tussen de mensen van planeet aarde.

 

Geplaatst door

Alien from the planet Asperger, stationed @ Hoboken Belgium. Love my son, casual photography...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.